Diabetes Infolijn

groene telefoon Diabetes Infolijn

De gratis Diabetes Infolijn helpt elke dag mensen verder met hun vragen over de meest uiteenlopende diabetestopics. We bieden laagdrempelige en op maat gesneden informatie.

Bij de Diabetes Infolijn worden de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld: vragen over voeding, medicatie, terugbetaling, verzekeringen, rijbewijs ... We bieden laagdrempelige informatie op maat, gratis en discreet. Sinds het ontstaan van de Diabetes Infolijn in 1996 werden meer dan 75.000 vragen beantwoord.

De Diabetes Infolijn is meer dan zomaar een hulplijn. De vele vragen en problemen die aan bod komen, geven een scherp beeld van wat er leeft bij iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Op deze manier kan de Diabetes Liga gerichter informeren, maar ook actie nemen om de belangen van mensen met diabetes te verdedigen.

De Diabetes Infolijn kan gecontacteerd worden: via het gratis telefoonnummer 0800/96.333, of via e-mail: infolijn@diabetes.be. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 u. tot 15 u., behalve op dinsdagvoormiddag.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht