Regio Brugge: theatervoorstelling "Ons Zoetje" om 20:00 stipt... VOLZET!

18-09-2020
Cultuurzaal Daverlo, Dries 2, 8310 Assebroek

Een voorstelling rond de ervaringen van de familie van comedian Koen Dewulf die een tienjarig zoontje met diabetes heeft. Grappige anekdotes afgewisseld met luchtige liedjes.

door comedian Koen Dewulf & muzikant Sven Bauwens

‘Ons Zoetje’ wordt gebracht door Koen Dewulf en Sven Bauwens. Sven is een muzikant die de show extra sfeer zal geven. Koen is comedian en vader van drie zonen. De oudste zoon heeft reeds meer dan acht jaar diabetes type 1.

Koen werd op het idee gebracht om een voorstelling te maken rond diabetes door zijn zoontje zelf. Korneel (10) vond dat het tijd werd dat zijn vader, naast zijn vele andere voorstellingen, ook eens een voorstelling over hun leven maakte. Samen met Korneel werden ideeën verzameld, verhalen van dingen die ze hadden meegemaakt, die uiteindelijk in liedjes en grappen werden gesmolten.

Al kan er zeker gelachen worden en komen de nodige grappen aan bod, de voorstelling is geen klassieke comedy. Eerder is het een combinatie van kleinkunstnummers en vertelmomenten. Bedoeling is dat mensen een leuke avond beleven, luisterend naar verhalen en liedjes over een papa van een diabeetje. Belangrijk: je hoeft zelf geen diabeet te zijn (of papa van een diabeet) om van de voorstelling te kunnen genieten!

Bereikbaarheid via het openbaar vervoer: lijn 2 (Assebroek; klik hier voor dienstregeling op 18/09/2020)
Er is een halte vlak voor de parking: “Assebroek Daverlopark”;
Na de voorstelling is er een bus richting Sint-Kruis en Brugge-Station met de "AVONDLIJN" om 21u46 of 22u46.

Cultuurzaal Daverlo, Dries 2, 8310 Assebroek

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht
794