Wandel je fit in 10 weken; regio Brugge

29-08-2019
Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen, Annuntiatenstraat 47, 8000 Brugge

Wandelsport Vlaanderen vzw en Diabetesliga slaan de handen in elkaar en starten met het ‘Wandel-je-fit-programma’. 

Samen naar Wereld Diabetes Dag

Een gezonde levensstijl nastreven, dat is het begin van de diabetesbehandeling en meteen ook één van de belangrijkste aspecten hiervan. Je levensstijl bijschaven op kleine en vol te houden punten kan een wereld van verschil maken. Een aantal van die punten zijn: gezond eten, je gewicht in bedwang houden, stoppen met roken, alcohol beperken, en ook voldoende bewegen. Het is op dat laatste punt dat de Diabetes Liga en Wandelsport Vlaanderen vzw de handen in elkaar slaan.


Wandel je fit in 10 weken

Vanaf zaterdag 14 september 2019 start gedurende 10 weken het ‘Wandel-je-fit-programma’. Dit project is in eerste instantie voor de leden van de Diabetes Liga en Wandelsport Vlaanderen, maar ook externen zijn van harte welkom. Met een haalbaar wandelprogramma helpen wij de deelnemers in 10 weken fit en gezonder te worden. Eén keer per week wordt er samengekomen om te wandelen met een wandelbegeleider. Daarnaast ontvangen de deelnemers extra beweegtips en advies. Zowel beginnende als meer geoefende wandelaars kunnen deelnemen aan het Wandel-je-fit-programma.


Waarom wandelen?

Wandelen is de ideale sport om in beweging te komen en op een rustige, aangename manier aan je gezondheid te werken. Wandelen is bovendien genieten van de gezonde buitenlucht, ontspannen in de natuur en met anderen samen zijn.


Tijd voor actie!
Lijkt dit programma wel iets voor jou? Kom naar onze vrijblijvende infosessie op donderdag 29 augustus om 19u30 in de lokalen van het Wit-Gele kruis, Annuntiatenstraat 47 te Brugge.

Locatie:


Gratis toegang - gratis parking

Inschrijven NIET nodig

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht
684