Jongerenvakantie

Châtel - Frankrijk

BELANGRIJK - Omwille van COVID-19 kan de reis naar Châtel niet doorgaan, maar als alternatief bieden we een zesdaags verblijf in Genk aan. De prijs bedraagt € 300.

Rekening houdend met het feit dat we niet verder dan 150 km buiten onze landgrenzen mogen reizen, heeft de organisatie waarmee wij onze jongerenvakantie hadden gepland, alles moeten annuleren. We zijn echter op zoek gegaan en hebben een alternatief gevonden, weliswaar korter maar vakantievrienden kunnen elkaar wel terug zien en de groep kan nu ook uitbreiden.
Onze nieuwe locatie bevindt zich op het domein van Sport Vlaanderen Genk - Kattevennen. Dit zal geen specifieke sportvakantie zijn, onze monitoren zullen de jongeren animeren met diverse activiteiten. Deze aangepaste vakantie zal plaatsvinden vanaf dinsdag 30/06/2020 in de late namiddag tot en met zondag 5/07/2020 17u00. Iedere ouder brengt de jongere zelf naar het domein in Genk.
 

BESTEMMING: Châtel, Frankrijk
PERIODE: 1-11 juli 2020
LEEFTIJD: jongeren met diabetes geboren 2002 - 2008
PRIJS: € 625 per persoon
VOORSCHOT: € 150 per persoon
INSCHRIJVEN: via deze link

Bekijk hier de uitgebreide brochure.

Annulatievoorwaarden Jeka

Annulering tot 30 dagen voor vertrek €75
30 tot 8ste dag 60% van de prijs
Binnen de 7 dagen is annulering 100%

Annuleringsverzekering bij WDR Partners

Deze verzekering gaat ten vroegste in op 1 juni.
Alleen in geval van ziekte, ongeval of overlijden van de verzekerde of van een familielid tot in de tweede graad; enkel mits voorlegging van een gedetailleerd geneeskundig getuigschrift en voor zover zij niet te voorzien waren op moment waarop verzekering ingaat.
Blijft uitgesloten zwangerschap, bevalling, chronische ziekten.

Bij annulering blijft steeds een administratieve kost voor de Diabetes Liga van € 10.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht