Diabetes Liga aanwezig op de Antwerpse Boekenbeurs

20-10-2017

Van 29 oktober tot en met 12 november is het weer tijd voor de Boekenbeurs in Antwerpen en dit jaar zal de Diabetes Liga erbij zijn! 

Ons boek ‘Leven met Diabetes type 2’ zal in de stand van onze uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts worden gepresenteerd en is er uiteraard ook te koop.

Daarnaast hebben we erevoorzitter van de Diabetes Liga prof. dr. Luc Van Gaal bereid gevonden om op 2 november om 16u30 een presentatie over Diabetes type 2(*) te geven in de Spiegeltent van de Boekenbeurs. Er is ruimte voor 200 personen.

Een gezellig dagje Boekenbeurs met het hele gezin plan je dit jaar dus best op 2 november in de namiddag. Hier vind je het volledige programma
 

*Wat is diabetes type 2 en kan ik het voorkomen 
Prof. Luc Van Gaal – internationaal diabetesexpert en erevoorzitter van de Diabetes Liga

Diabetes is een chronische, niet-geneesbare aandoening die ernstige gevolgen kan hebben. Naar schatting treft de aandoening maar liefst 400.000 Vlamingen. En de klok tikt verder: jaarlijks komen daar 20.000 mensen bij, de grootte van een doorsnee Vlaamse gemeente! Prof. Luc Van Gaal, internationaal diabetesexpert, legt uit wat diabetes type 2 is, wat de gevolgen zijn en of de ziekte is te voorkomen. U maakt kennis met enkele mythes en onjuistheden over diabetes en hij vertelt wat u zelf kunt doen om -  eenmaal met diabetes geconfronteerd - uw diabetes type 2 in eigen handen te nemen. Dat blijft namelijk de beste garantie op een aangenaam en kwaliteitsvol leven, ook met diabetes!

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht