Steun samen met Team Climbing For Life de strijd tegen diabetes

31-05-2017

De kilometerteller van Team Climbing For Life draait op volle toeren. Ook Herbert en Maartje zullen van 7 t.e.m. 9 september diverse Vogezencols bedwingen. Als ambassadeurs van de Diabetes Liga willen zij diabetes onder de aandacht brengen en fondsen werven voor het goede doel.

Herbert (45 jaar) leeft reeds 39 jaar met type 1 diabetes. “Ik heb Climbing For Life leren kennen via een aankondiging van de Diabetes Liga in het tijdschrift en op de website. Ik ben zeer enthousiast om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Ik wil terug een goede gezondheid hebben, een leuke tijd beleven, mooie kilometers fietsen, nieuwe mensen leren kennen en vooral genieten!"

Bij Maartje (20 jaar) werd 5 jaar geleden type 1 diabetes vastgesteld. Hoewel ze altijd al heel sportief was, werd ze sinds haar diagnose angstig om sportuitdagingen aan te gaan.
“Ik botste op verschillende barrières waardoor ik dacht dat sport en diabetes gewoon niet samen gingen. Climbing For Life was voor mij de geschikte kans om mijn sportief niveau op te krikken en één van de grootste uitdagingen in mijn leven aan te gaan onder de juiste begeleiding.”

Ontdek hier het verhaal van Herbert, Maartje en de andere teamleden en steun diabetes.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht