Word jij onze nieuwe Climbing for Life-held?

20-11-2017

Ook in 2018 slaan Climbing For Life en de Diabetes Liga de handen in elkaar. Samen willen wij diabetes onder de aandacht brengen en aantonen dat bewegen een essentiële pijler is in zowel de behandeling als de preventie van diabetes. Dit jaar trekt onze karavaan van 6 t.e.m. 9 september naar Gérardmer in de Vogezen. Een wondermooie, uitdagende omgeving en toch lekker dichtbij. 

Team Climbing For Life Vogezen 2018

Een team van 12 personen met diabetes (of risicopersoon) zal onder begeleiding van een medisch team en Energy Lab gedurende 6 maanden worden klaargestoomd om met de fiets deel te nemen aan dit driedaagse event. Dit volledig in teken van diabetes, en met de Diabetes Liga als goed doel.

Wij zijn op zoek naar 7 Vlaamse deelnemers en 5 Waalse deelnemers met diabetes (of risicopersoon) die samen met ons deze uitdaging willen aangaan. Wens je graag deel uit te maken van dit unieke team? Vraag vóór 14/01/2018 meer info en het inschrijvingsformulier aan via liga@diabetes.be en stel je kandidaat!

Let op: er is slechts plaats voor 7 Vlaamse teamleden. Houd er dus rekening mee dat jouw kandidatuur misschien niet wordt weerhouden. Er wordt voorrang gegeven aan personen die minder sportieve/fiets ervaring hebben.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht