Promotie

 • Kookboek 'Lekker koken met diabetes' promoflyer
  Flyer - Laat je verrassen door een culinaire verwennerij met maar liefst 200 gezonde en lekkere recepten. De recepten zijn samengesteld uit voedzame en kleurrijke ingrediënten, geschikt voor personen met diabetes, waardoor je in een mum van tijd heerlijke maaltijden op tafel zet!

   
 • Bestel jij ook al op de Diabetes Liga webshop?
  Flyer - Er is een ruime keuze aan diabetesmateriaal en hulpmiddelen die de zelfzorg en het leven met diabetes vergemakkelijken. Je kan hiervoor eenvoudig terecht op de webshop van de Diabetes Liga. Deze flyer geeft meer uitleg.

   
 • Ken jij Diakids al?
  Flyer - Diakids wil voor kinderen met diabetes, hun ouders en hun omgeving een bron van informatie en ervaringen zijn. Bij ons kan je terecht om andere ouders en kinderen te ontmoeten.


   
 • Ken jij Jong & Diabeet al?
  Flyer - Jong & Diabeet wil voor jou, je partner en je omgeving een bron van informatie en ervaringen zijn. Hiervoor brengen we jullie tijdens leuke events in contact met andere jongvolwassenen met diabetes. Tijdelijk uitgeput
   
 • Kwaliteitsvol leven met diabetes type 2? Het kan!
  Flyer - Deze flyer kan gebruikt worden voor promotie van het boek ‘Leven met diabetes type 2’. Het boek helpt je op weg naar een zo zorgeloos mogelijk leven met diabetes. Naast medische informatie biedt het boek ook praktische tips om je diabetes in eigen handen te nemen.

   
 • Start2Diabetes
  Flyer - Start2Diabetes is een project waarbij patiënten met diabetes type 2 (recente diagnose) beroep kunnen doen op een persoonlijk gesprek waarbij ze antwoord krijgen op tal van vragen (bv. op welk materiaal heb ik recht?). Deze flyer kan gebruikt worden om het project mee te promoten.
   
 • Vakanties, sport en beweging
  Flyer - De Diabetes Liga heeft een gevarieerd aanbod aan medisch begeleide vakanties voor haar leden, variërend van jong tot oud. Met deze flyer kan je promotie maken voor ons aanbod.


   
 • Word diababysit
  Flyer - Veel ouders van jonge kinderen met diabetes aarzelen om een avondje uit te gaan. Het is immers niet eenvoudig om aan een familielid of een babysit de extra zorg toe te vertrouwen. Daarom biedt de Diabetes Liga, samen met de Gezinsbond, het project DiaBabysit aan. Met deze flyer kan je promotie maken voor dit aanbod. Tijdelijk uitgeput

   

 •  

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht