DiabEATquiz

DiabEATquiz app

Weet jij alles over gezonde voeding en diabetes? Test jezelf met diabEATquiz!

De basis van het voedingsadvies is een gezonde en gevarieerde voeding op basis van de actieve voedingsdriehoek, die trouwens voor iedereen geldt. Jammer genoeg heersen er nog heel wat misvattingen en hardnekkige mythes in verband met voeding en diabetes.
Weet je soms ook niet meer wat je moet geloven? Of denk je dat je de belangrijkste voedingsprincipes onder de knie hebt?

Logo DiabEATquiz Download nu gratis de diabEATquiz app (www.diabEATquiz.be) op je smartphone of tablet en ontdek op een speelse manier hoe het met jouw voedingskennis gesteld is. Voor meer uitleg hierover en een voedingsadvies op maat kan je terecht bij een diëtist.
Daag ook je familie en vrienden uit om de “diabEATquiz” te spelen!

Wat biedt diabEATquiz?

  • Je krijgt een aantal 'juist/fout' stellingen over voeding voorgeschoteld, in reeksen van 12 digitale kaarten.
  • Na het voltooien van een reeks wordt je score berekend en kun je de juiste antwoorden raadplegen. Je kan deze score ook vergelijken met die van andere deelnemers.
  • Je resultaten kan je per mail versturen.
     

Heb je geen smartphone of tablet ?

Dan is het kwartetspel ”Mythes en waarheden rond voeding en diabetes” iets voor jou. Dit kwartetspel werd ontwikkeld door de Commissie Voeding van de Diabetes Liga. Je kunt het bestellen tegen een voordelig ledentarief


Met de steun van:

Logo Servier

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht