Fris barbecueslaatje met komkommer en meloen

meloen
6
10 min.

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 1 Cavaillonmeloen
  • Voor de vinaigrette:

            - 1 koffielepel mosterd

            - 2 eetlepels citroensap

            - 2 eetlepels olijfolie

            - 2 eetlepels water

            - 10 verse muntblaadjes

            - peper (en zout)

Bereiding

  • Schil de komkommers en de meloen en snij ze in blokjes van +/- 1 cm.
  • Snipper de muntblaadjes fijn en laat ze trekken in het citroensap.
  • Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en voeg deze toe aan de komkommer/meloen mengeling.
  • Laat 1 u trekken in de koelkast alvorens op te dienen. 

 

Voedingswaarde (per persoon)

  • Energie (Kcal) 110
  • Koolhydraatportie  1

Schrijf je in voor onze maandelijkse gratis nieuwsbrief, dan ontvang je het recept van de maand telkens in je mailbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief